23948sdkhjf

Bo Bedre vil erobre endnu et udland

Siden 1961 har Bo Bedre beskrevet moderne dansk og nordisk boligstil, og siden 2003 også i Norge, hvor bladet har etableret sig med succes.

Nu har udgiveren Benjamin Media sendt en version på gaden i Holland, hvor bladet hedder Scandinavian Living og hvor det første nummer er trykt i et oplag på 60.000 eksemplarer.

Det sker efter sidste års succesfulde lancering af den internationale udgave Nordic Living, som udkommer to gange om i mere end 25 lande.

Den hollandske udgivelsesfrekvens bliver hyppigere - der er planlagt 2 udgivelser i år og 6 næste år. Det kan købes i Holland og i den flamsktalende del af Belgien.

- Skandinavisk design og livsstil har længe været en af verdens førende boligtendenser. Det handler først og fremmest om den måde vi har indrettet vores hjem på. Det inspirerer hele verden. Samtidig oplever dansk og skandinavisk design for øjeblikket en ny guldalder. Hollænderne har selv en stærk designtradition og holder af kvalitetsdesign. I Scandinavian Living fortolker vi det skandinaviske univers på en fremadskuende måde med alt det, vi er kendt for i de skandinaviske lande: lyset, farverne, naturmaterialerne, siger Charlotte Ravnholt, som er chefredaktør.

Erik Rimmer, som er forlagschef, siger til Wood Supply, at man har kig på flere udlande. I forvejen sælger den danske udgave fornuftigt i Sverige og Finland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079